Winactie: Moordgids voor lieve meisjes – Holly Jackson

Een goed boek is, wat ons betreft, één van de leukste cadeaus die je kunt krijgen. Met de feestdagen voor de deur is het tijd voor cadeaus. Met onze adventskalender tellen we af tot de kerstvakantie en kun je elke week een ander mooi boek winnen. 

Deze week kun je Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson winnen. Je hebt een week de tijd om te reageren via onze instagram-pagina. Op 1e advent, zondag  27 november 2022, maken we de winnaar bekend.

Moordgids voor lieve meisjes is het eerste deel van een populaire boekenreeks die viral ging op tiktok. Het gaat over Pippa Fitz-Amobi, een doodgewoon meisje dat in dit deel nog scholiere is. Ze doet voor haar profielwerkstuk onderzoek naar de knappe en populaire Andie Bell. Vijf jaar eerder werd Andie in haar examenjaar door haar vriendje vermoord. Het vriendje pleegde vervolgens zelfmoord en alle inwoners van het plaatsje Little Killton bleven geschokt en onwetend achter. Nog altijd is onduidelijk wat er precies is gebeurd. 

Deze ‘moordgids’ is een bloedstollende thriller over een tiener die op onderzoek uitgaat en al snel verstrikt raakt in haar eigen project. Ze ontdekt geheimen die het daglicht niet verdragen. En er is duidelijk iemand die deze geheimen liever verborgen had willen houden.

Hoewel de ‘lieve meisjes’ worden benoemd in de titel van het boek, is het absoluut geen meisjesachtig verhaal. Het is geschikt voor dames én heren. Liefhebbers van Mel Wallis de Vries kunnen hun hart ophalen. Deze spannende boekenserie smaakt ongetwijfeld naar meer en is geschikt voor iedereen die zin heeft in een spannende page turner

Ons leeftijdsadvies: 14+ | Uitgever: Volt | Auteur: Holly Jackson | Vertaler: H. C. Kaspersma | Verschenen: 3 februari 2022

Niet gewonnen, maar wel nieuwsgierig geworden naar dit boek? Klik hier om het boek te bestellen.