Vergaderen & Vieren

Lieve lezers!

Het is meivakantie en ein-de-lijk hebben we, Heleen en Janneke, de tijd gevonden om weer eens in het écht af te spreken. We hadden elkaar dit hele schooljaar nog niet gezien. Een mooi moment om te ‘vergaderen’ over de koers die we willen varen met hoewashetopschool.com. Maar vooral ook een mooi moment om te vieren dat we het na acht maanden nog steeds leuk vinden om boekentips en brieven aan elkaar te schrijven via deze blog.

We vierden ons grote aantal volgers op instagram (al meer dan 1200!) en het plezier dat we aan onze blog beleven, door een boek voor elkaar uit te zoeken in de kinderboekwinkel De Toverlantaarn in Leeuwarden. Want wat is er fijner dan een boek cadeau te krijgen, wanneer je iets te vieren hebt?! Natuurlijk konden we de titels niet lang geheim houden en hebben we het dezelfde dag nog cadeau gegeven tijdens een etentje. 

Wil je weten welke cadeaus we hebben uitgekozen? We vertellen je binnenkort over onze boekkeuze voor de ander. Houd onze blog in de gaten voor -je raadt het al- onze boekentips/cadeaus voor elkaar.

Binnenkort volgen er ook weer cadeaus voor jullie, onze leuke lezers, die via onze blog en insta te winnen zijn. Bedankt dat jullie ons volgen, leuke reacties blijven sturen en onze verhalen willen lezen!

Veel liefs van ons, Heleen & Janneke