Winactie: Winterwater – Lex Paleaux

Voorlopig het laatste gesigneerde boek dat je kunt winnen is het boek Winterwater! Schrijver Lex Paleaux signeerde een exemplaar voor onze lezers.

Je hebt een week de tijd om te reageren via onze instagram-pagina. Leerlingen van Heleen en Janneke mogen ook een bericht sturen via Magister Berichten. Op zondag 17 maart 2024 maken we de winnaar bekend.

Waar gaat het over?

Het boek Winterwater verscheen al in 2020 maar verdient de laatste tijd weer wat meer aandacht. Er is een theatervoorstelling over gemaakt en het boek is deze maand ook in het Fries verschenen met de titel Winterwetter. Janneke en Heleen bezochten samen de voorstelling en spraken na afloop kort met Lex.

Heleen schreef vorige week een recensie over de voorstelling en het verhaal. Ben je benieuwd waar dit boek over gaat? Lees dan hier wat Heleen erover te vertellen heeft. Wil jij dit indrukwekkende verhaal lezen, doe dan mee met onze winactie.

Ons leeftijdadvies: 14+ | Uitgever: In de Knipscheer| Auteur: Lex paleaux | Verschenen: 30 januari 2020 (Vorige week op 26 februari 2024 in het Fries verschenen met de titel ‘Winterwetter’) | Prijs: €19,50 | Hier te bestellen

Niet gewonnen, maar wel nieuwsgierig geworden naar dit boek? Klik hier om Winterwater te bestellen.