Zomervakantie!

Lieve Lezers!

Jullie wonen waarschijnlijk, net als wij, in verschillende regio’s. Dat betekent -als je nog naar school gaat, docent bent of schoolgaande kinderen hebt- dat een deel van jullie vanaf vandaag zomervakantie heeft en een deel nog niet, maar wel bijna!

Janneke woont en werkt in regio midden en heeft vanaf vandaag zomervakantie. Heleen woont en werkt in regio noord en moet nog twee weekjes wachten. We hebben inmiddels een heel schooljaar lang blogs geschreven voor elkaar en voor jullie. En we zijn verrast door het plezier dat we er zelf uithalen, maar ook door de vele leuke reacties die we krijgen. Bedankt voor het lezen van onze verhalen en het volgen van onze socials.

We gaan dus gewoon nog even door! Volgend schooljaar kunnen jullie weer verhalen van ons verwachten. (En oke, volgende week dus nog eentje van Heleen, want dat is de laatste voordat háár vakantie begint).

De zomer is voor heel veel mensen een mooi moment om een boek te lezen. Er wacht geen huiswerk, er wacht geen werk. Het hoofd is leeg en er is ruimte voor een goed verhaal. In de zomervakantie delen wij onze zomerleesstapels onder de hashtag #zomerlezen. En natuurlijk zijn we ook ontzettend benieuwd naar die van jullie. Wat ligt er op jou te wachten? 

Wij wensen jullie in ieder geval (alvast) een hele fijne zomer vol mooie belevenissen. In het echt of in een boek.

Veel plezier in de zomer(vakantie)!

Janneke en Heleen.

Een reactie plaatsen